KAKO NA KURENTOVANJE

V dneh letošnjega  Kurentovanja bomo poskrbeli, da boste iz vseh koncev Slovenije imeli veliko možnosti za prihod na naše rajanje. Poleg  tega, da z organiziranim prevozom prispevate k varovanju okolja, vas razbremenimo še skrbi kje parkirati, kdo bo vozil ob povratku in podobnih nevšečnosti.

Na ptuj z vlakom

Ponovno odkrijte čare vožnje mimo mest, vasic in zasneženih gričev. Potovanje z vlakom lahko  ponuja udobno, ugodno in preprosto rešitev kako obiskati največje pustno rajanje v Sloveniji. Karnevalska dvorana vas pričakuje.

Ob katerih urah se lahko odpravite na Ptuj z vlakom, preverite na strani Slovenskih železnic.

Z avtobusom na pustovanje

Tudi avtobus vam omogoča, da si med vožnjo spočijete, napolnite baterije, ki jih boste še kako potrebovali za pustno rajanje do jutranjih ur.

Za pregled avtobusnih ponudnikov, ki vas pripeljejo v mesto kurentov, pustnih mask in odličnih koncertov, predlagamo uporabo storitve Google Transit, ki omogoča ogled postankov in prestopov ter urnika prevoznih sredstev.

Skoraj na cilju

Ko prispete na Ptuj, lahko skočite na brezplačni mestni avtobus, ki vas bo popeljal po mestu. Linijo si lahko ogledate na Hop, na mestni avtobus.

Ne spreglejte! V kratkem bomo objavili dodatne brezplačne linije mestnega prometa, ki vas bodo popelje v center zabave, ter ostale popuste in druge ugodnosti, če se boste na Ptuj odpravili z vlakom ali avtobusom. Spremljajte našo spletno stran in Facebook.