MOL in Fresh Corner, uradni partner kurentovanja

Kot enega izmed pokroviteljev letošnjega Kurentovanja 2017 predstavljamo tudi podjetje MOL Slovenija, ki s celovito implementacijo Fresh Corner prodajnih mest na svojih MOL bencinskih servisih osvaja Slovenijo.

Podjetje MOL Slovenija, članica Skupine MOL, je na slovenskem trgu prisotno že vse od leta 1996. Pod svojim okriljem poleg veleprodajnih aktivnosti združuje tudi že 45 bencinskih servisov po Sloveniji na katerih se vse od lanskega leta postopoma uvaja Fresh Corner koncept. Fresh Corner prodajna mesta nudijo visoko kakovostne izdelke in storitve, kot so kava v baru in kava za na pot iz svežih, skrbno izbranih kavnih zrn, sveži sendviči, sveže pečeni pekovski izdelki in široka ponudba vsakodnevnih izdelkov. Trenutno je več kot 200 Fresh Corner prodajnih mest po celotni Srednji in Jugovzhodni evropski regiji, v Sloveniji pa je do zdaj svojo Fresh Corner podobo prejelo kar 23 MOL bencinskih servisov, vključno z bencinskim servisom na Ptuju in v bližnjem kraju Kidričevo.

S prenovljeno podobo in ponudbo Fresh Corner prodajnih mest je namen podjetja MOL, da svojim strankam nudi priročno nakupovalno izkušnjo med obiskom bencinskega servisa. Obiskovalci bencinskih servisov MOL lahko tako izbirajo med kar 23 sveže pripravljenimi napitki.. Smoothiji, ki se pripravljajo sproti po naročilu stranke, so dostopni v kar sedmih različnih okusih na izbranih bencinskih servisih. Vodilo kakovosti ni usmerjeno le v ljubitelje kavnih napitkov, katerim je na voljo ponudba 18-ih različnih vrst kav, temveč širše. V prodajni program smo namreč vključili tudi ponudbo 6-ih različnih vrst čajev ter možnost izbire vroče čokolade in celo jagodnega frapeja.

Ob prenovljeni izbiri napitkov pa velja poudariti tudi ponudbo svežih sendvičev, ki jih za naše kupce vsakodnevno pripravljajo naši zaposleni v Fresh Corner-jih. Na izbranih bencinskih servisih pa našim strankam že sedaj nudimo pestro izbiro solat. Zato vas vabimo, da obiščete vam najbližji  MOL bencinski servis in se tudi sami prepričate o kakovosti in svežini ponujenih Fresh Corner izdelkov.

Dodaj odgovor