Ste za dobro uro smeha v Karnevalski dvorani?

NOVOST letošnjega pustovanja v Karnevalski dvorani so gotovo dnevne monokomedije in stand-up predstave. Za vse ljubitelje smeha in zabave  smo tokrat čez dan pripravili predstave, kot je Djurologija. Ali ste vedeli, da je predstava Djurologija do sedaj bila vsakič razprodana? V Cankarjevem domu celo dvakrat! Poskrbimo, da bo na Ptuju enako.

Nato vas bosta zabavala Bunderla & Godler Show. Ste že kdaj videli dva, ki delujeta kot stara zakonca, pa to vbistvu nista? No, tako bo tokrat. Gotovo nepozabno doživetje in vredno ogleda.

Nato pa ne spreglejte predstave z Jonasom Žnidaršičem v edini in glavni vlogi. Jonas, lahko bi ga poimenovali celo oče smeha, vam bo z opisom marsikaterih resnic popestril ne le dan, temveč kar leto 2017. Le kdo ga ne pozna; še bolje, le kdo ga ne bi rad bolje spoznal?

Se vidimo v karnevalski dvorani na Ptuju!

  • 2.2017 Djurologija ob 17. uri
  • 2.2017 Bunderla & Godler Show ob 16. uri
  • 2.2017 Končno-Ž! Jonas Ž! ob 16. uri

In kar je najbolj pomembno. V Karnevalski dvorani na Ptuju si lahko omenjene predstave ogledate ugodneje, saj se zavedamo, da je prav čas pustovanja tisti, ki mora ljudem na obraz pričarati nasmeh! Bodite z nami.

Dodaj odgovor